Massage van Astrid

Mijn lichaam en hoofd zijn weer één geheel

Oh ja, mijn benen, daar woon ik ook!

Dat was een goed gesprek met mijn lichaam, ik ga eens beter luisteren.

Wow, ik heb niet alleen ruimte in mijn hoofd, maar ook in mijn lijf.

Het voelt weer wat luchtiger, niet zo benauwd.

Ik voel alles stromen, als een rivier door mijn lijf, bewust van steentjes of rotsblokken waaraan ik kan werken.

Ik voel me nu net een leeuw. Zó kan ik dat moeilijke gesprek wel aan.

Hé, ik sta weer met mijn voeten op de aarde.

Yes, ik voel nu allerlei ideeën opborrelen.

Ik wist niet meer dat ik me zó compleet kon voelen, dank je wel.

Oeps, mijn lijf voelt veel vermoeider aan dan ik dacht. Ik moet even een paar stappen terug doen.

Massage van Astrid

 

• Wil je een polariteitsmassage ervaren? Een massage die je bewuster maakt van je lichaam.

• Ben je nieuwsgierig naar het effect van een polariteitsmassage op jou?

• Wil je ontdekken of je de energiestroming in je lichaam kunt voelen?

• Ga je of wil je een van de cursussen volgen en wil je éérst een massage ervaren?

Dat kan!

Ik ben gespecialiseerd in het geven van polariteitsmassages. In de loop der tijd heb ik mijn massagetechnieken verder uitgebreid door verschillende massageworkshops en vooral door veel ervaring.

De massage die ik aan je geef, stem ik af op jouw behoefte en kan heel rustig zijn, zoals een klassieke ontspanningsmassage of juist stevig en pittig zoals een sportmassage die meer gericht is op het losmaken van de spanning in de spieren. Maar altijd gericht op het doorstromen van levensenergie. Hoe dát voelt voor jou kan ik je niet uitleggen, dat moet je zelf ervaren.

Mijn intentie tijdens het masseren is om je in contact te brengen met je lichaam. Een lichaam uit zich door houding, reacties op aanraking, spanning dan wel ontspanning en door de manier van ademen. Ik laat je met aandacht ontspannen. Het is mijn kwaliteit geworden om open te staan voor díe signalen, die vaak nog geen woorden hebben.

Locatie

Q.A. Nederpelstraat 247
2552 HJ  Den Haag

06 17694630
info@avpolariteitsmassage.nl

Locatie en tarieven

In ons huis heb ik op de eerste verdieping een ruime, lichte massagekamer. (Hou er dus rekening mee dat je een trap moet oplopen.)

Voorafgaand aan de massage neem ik voldoende tijd om je verwachtingen te bespreken en te bepalen waarvoor aandacht nodig is. Deze tijd gaat niet af van de genoemde massagetijd. 

60 minuten  € 60,00
90 minuten  
€ 75,00

De betaling kan contant of middels een betaalverzoek.

Tot 24 uur vóór de afspraak kan kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de massage in rekening gebracht. Als er sprake is van overmacht (en we hebben telefonisch contact gehad), kunnen we hierover in gesprek komen en de afspraak naar een andere datum verzetten. 

Reviews – ervaringen

Een massage van Astrid maakt me bewust van mijn eigen lichaam en houding. Haar vakkundige en invoelende skills dragen bij aan een waardevolle massage. Ik kom graag bij haar.

Janneke van Wijk

Astrid werkt met liefdevolle aandacht,  respect en zorg waardoor ik me snel veilig en vertrouwd voelde.
De polariteitsmassage is een prachtige manier om me, in mijn eigen tempo, naar het voelen in mijn lijf te begeleiden. Het helpt me inzichten te krijgen over patronen, en maakt me bewust hoe belangrijk het is om goed voor mijn lijf te zorgen.
Mijn ervaring is dat ik hierdoor weer meer in balans ben gekomen tussen hoofd, hart en lichaam.

Ilse

Wat doet een polariteitsmasseur?

Een polariteitsmasseur werkt met verschillende massagetechnieken om opgebouwde spanningen in het lichaam van de cliënt te verminderen. Deze technieken worden afgewisseld met polarisaties: momenten waarop de handen van de masseur op specifieke plekken rusten. Deze rustmomenten brengen de aandacht naar het gebied tussen de handen en geven ook de tijd om te voelen wat er eerder met de massage teweeg is gebracht. De polarisaties maken de levensenergie weer voelbaar.

Mijn enthousiasme voor de polariteitsmassage overbrengen op anderen, hoe mooi is dat!

Ik ben opgeleid tot polariteitsmasseur. Doordat ik verschillende soorten massages geef, zie ik wat de meerwaarde is van de polariteitsmassage ten opzichte van andere vormen van massage. Rust, ruimte, bewustwording, stroming; dat is hoe klanten hun ervaringen beschrijven. De massage heeft betrekking op de totaalbeleving van lichaam en geest.